Therapie

Rouwen hoort bij het leven, maar soms vinden we niet genoeg steun in een moeilijke periode. Het kan zijn dat je nog maar pas iemand verloren hebt en dat dat je overspoelt. Maar evengoed kun je komen met je rouwproces voor iemand die al lang geleden gestorven is. Soms blijft rouw vast zitten en komt ze pas jaren later naar boven. Dit noemen we ‘complexe rouw’. Als je daarmee zit, voel je je vaak schuldig of verward, omdat je denkt dat ‘het allang over zou moeten zijn’.

Ik ben gestalt therapeute (io) en heb ervoor gekozen om me onder meer te richten op mensen die te maken hebben met verlies-ervaringen. De emoties die daarbij horen, zijn vaak complexer dan mensen denken. Het verder leven met gemis kan een  onzichtbaar geploeter zijn, dat aandacht vraagt.

In therapie bekijken we samen waar je graag aandacht aan wilt besteden. Ik kan je helpen om op een nieuwe manier bewust te worden van hetgeen je bezig houdt, zodat  je na verloop van tijd je eigen weg weer beter vindt en het je zelf weer lukt om je beter te voelen.

Als je graag in begeleiding wilt komen, kun je het best mailen of bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

saszkia@me.com of 0486 678 209.